Kvinnoretreat 2024

6-8 september 2024, Fridhem, Gotland.

För andra året i rad hålls denna spirande kvinnoretreat på en av Gotlands vackraste platser. Några dagar med fokus på återhämtning, läkande och inspiration. Vi vill erbjuda tid för reflektion, gemenskap och vidunderlig natur.

Kvinna på stenstrand
  • Vi vänder oss till kvinnor därför att vi vill skapa en trygg atmosfär där du får landa för en stund.
  • Vi värnar om spretigheten mellan människor och inom oss. Du får vara den du är och där du är. Inga pekpinnar eller färdiga svar.
  • För den som önskar helt tyst retreat är det fullt möjligt. Det finns ett separat bord att sitta vid för den som vill vara tyst. Gott om utrymme om du vill ha det tyst omkring dig.
  • För den som tycker det är obekvämt att möta sin tystnad har vi workshops och andrum där vi guidar i stillhet och ger verktyg för att kunna ta emot tystnaden på det sätt du behöver den.

Start torsdag eftermiddag och slut söndag efter lunch.

Dagarna innehåller tid för reflektion, guidade andrum, workshops med självledande verktyg och Tikva* (*Tikva är en stretch och avslappningsform som kombinerar mjuk rörelse, lugn musik och vägledande ord från Bibeln).

God, vällagad och hälsosam vegetarisk mat. Gott om tid för egentid, för samtal och natursköna upplevelser.

Boende i Fridtorp, pojkhemmet som Prinsessan Eugenie lät bygga i mitten på 1800-talet. Beläget vid Högklint några kilometer söder om Visby. En av Gotlands vackraste vyer.

Mer information och anmälan >>